Таг: принание

Академскиот сликар Роберт Цветковски е добитник на Осмооктомвриското признание за промоција...

Академскиот сликар, уметник, педагог, Роберт Цветковски, со тридецениско работно искуство и над 31 самостојна изложба во светот, доби Осмооктомвриско признание за особени...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com