Таг: пријавете корупција

Заев: Пријавете корупција, таа е закана за воспоставување на владеење на...

Корупцијата е закана за воспоставување на владеење на правото, а ние презедовме обврска дека во Македонија ќе владее правото. Реформата е во тек и се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com