Таг: пријавете

Пријавете притисок на своето работно место

Министерството за информатичко општество и админситрација, од денеска на својата веб страна овозможува алатка каде може да се пријави притисок на работно место. Министерството...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com