Таг: прогласен за мртов

Сулејман Реџепи: Можам слободно да прогласам дека Ковид 19 е умрен...

Поглаварот на ИВЗ, Сулејман Реџепи, самоуверено на најголемиот муслимански празник, го прогласи Ковид 19 за мртов.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com