Таг: продолжен престој

Продолжен престој во училишта, игротеки, долгометражни филмови сѐ по протокол за...

Владата донесе нови одлуки во врска со функционирање во време на пандемија. Одобрена е организацијата на продолжен престој на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com