Таг: проклети шпиони

Владиката Петар и градоначалникот Марјан Ристески пееја за ,,проклетите шпиони“(видео)

Владиката Петар и градоначалникот на Прилеп Марјан Ристески беа дел од прослава во Кадино Село-прилепско, каде беше одбележана 115-годишнината од загинувањето на војводата Методија...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com