Таг: прост

Новите контејнери и скопјани-кој ќе победи?(фото вест)

Кој ќе победи, што мислите? Не се предава госпоѓата... Рачката служи за ногата, самиот збор кажува-рачка-нога, гранките...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com