Таг: протиќ

ВИДЕО:Лазански и Протиќ Македонците и Македонија ги прогласија за измислена нација...

Српските медиуми последните два месеца  во најмала рака известуваат непрофесионално, тенденциозно и необјективно за политичката криза во Македонија. Нивните извештаи се базираат на непроверени факти,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com