Таг: проф.д-р Катерина Тодороска

Учител – како гордо тоа звучеше

Пишува:проф.д-р Катерина Тодороска (Децата повеќе учат од вас, како личности, отколку...

Училиштето не е само за оценки

Пишува:проф.д-р Катерина Тодороска             Многупати размислувам за влијанието на традицијата во обликувањето на некоја нација,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com