Таг: проштално писмо

Поповски: Баге беше болен, но по театарот, ти си легенда која...

Македонскиот театарски режисер, Александар Поповски, кој претежно твори и работи надвор од границите, се прости од неговиот колега, идол, учител, Благога Стефановски...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com