Таг: радиоактивен отпад

Шилегов: Постојат индиции за сериозен криминал во ,,Дрисла“ и сомнеж дека...

  Постојат сериозни  индиции за огромна криминална активност и за сериозна кривична одговорност на многу лица со работењето на ,, Дрисла', севкупното работење, но и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com