Таг: разочаран

Димитриевски: Неразбирлива ми е институционалната хајка што се води против мене

Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски, објави дека вториот тест од Институт заа јавно здравство за коронавирус е негативен. Тој вели дека е...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com