Таг: рангирање

Глигор Ташковиќ е еден од членовите на комисијата што одлучиле за...

Глигор Ташковиќ  е еден од петтемина члени на Комитетот за одобрување на инвестиции , кои се избрани и именувани од Владата на Република Македонија и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com