Таг: распишан

Распишан е референдумот за 30 септември со истото референдумско прашање

„Дали сте за членство во ЕУ и НАТО со прифаќање на договорот меѓу Република Македонија и Република Грција“. Ова е прашањето кое ќе се најде...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com