Таг: распоред

Министерката Царовска на ФБ го објави распоредот за настава на...

,,Настава на телевизија – погледнете го распоредот на часови за децата од прво до деветто одделение! Едукативните содржини ќе бидат достапни за...

Незадоволните судии од распоредот во Кривичен суд може да се жалат...

Основниот суд Скопје 1-Скопје, со кој како в.д. претседател раководи Стојанче Рибарев, ги упатуваат незадоволните судии од новиот распоред за работа да се жалат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com