Таг: распространетост

Во Скопје има 532 активни случаи на КОВИД 19, најмногу во...

Институтот за јавно здравје секојдневно објавува детални анализи за епидемијата со КОВИД 19 во нашата земја, по разни категории.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com