Таг: растојание

Во дуќани едно лице на 20 м2, поштите, банките и штедилниците...

 Владата донесе Уредба за примена на законот за трговија за време на вонредна состојба. Со  оваа Уредба, во листата трговски објекти се...

Филипче: Два метра растојание кога комуницирате со други луѓе

,, Одржувајте два метра растојание кога одите во маркет или комуницирате со луѓе. На овој начин го спречувате ширањето на коронавирусот и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com