Таг: расчистен

На барање на станарите отстранети се дивите продавачи и исчистен просторот...

Општина Центар нема повеќе да ги толерира бројните продавачи кои го заземаат просторот околу Зелен Пазар и околните згради со нелегално поставени...

Отстранет е кампот на ,,Македонија блокира“ од паркот спроти Собрание

Утрината комунални служби ги чистеа остатоците од кампот на групата која под покровителство на ,,Единствена Македонија“ на Јанко Бачев, неколку месеци кампираше...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com