Таг: раце

Дан Орјан: За вклучување на луѓето со попреченост ќе стојам на...

,, Знам дека не е традиционално дипломатски. Но, ако морам да стојам на моите раце за да ја промовирам идејата за вклучување...

Митко Чавков со лисици на рацете дава исказ во суд

Оваа фотографија на својот ФБ профил ја објави пратеникот од СДСМ, Павле Богоевски со коментар: ,,Чавков, на обвинителна клупа, со лисици на рацете... Прекрасно...“ Утрината е...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com