Таг: рациново признание

Поздравниот говор на Османли за Рациновото признание емотивно посветен на Коста...

Изминатата сабота Томислав Османли го доби престижното Рациново признание за неговата книга „Парадоксикон“. Целиот говор го посвети токму на книжевниот и идеен...

Рациновото признание за ,,Парадоксион“ во рацете на Томислав Османли

На денешната прес конференција градоначалникот на Општина Велес, Аце Коцевски, во својство на претседател на Организацискиот одбор на меѓународната поетска манифестација „Рацинови...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com