Таг: регионален пристап

Владата започна координации со соседните земји околу регионален пристап за справување...

Министерството за здравство информира дека започнуваат координации со соседните земји за справување со коронавирусот. ,,Овие подготовки имаат за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com