Таг: река лим

Еколошка катастрофа во Потпеќко Езеро во Србија со илјадници тони ѓубре...

Потпеќко Езеро во Србија кое се наоѓа во златиборскиот реон, во првите денови од оваа година е претворрено во најголема водна депонија...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com