Таг: ресенски јаболкобер

Стартуваше ресенски јаболкобер, Владата ќе ја надомести штетата и ќе помогне...

Со симболично откинување на првото јаболко, денеска во Ресен, министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски го означи почетокот на годинешната берба на јаболка. На...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com