Таг: рестриктивни мерки

Клуч на Европа за празниците поради лошата состојба со Ковид 19

Европа се заклучува за време на божикнте и новогодишните празници, пишуваат повеќе водечки европски медиуми откако владите на земјите на ЕУ, но...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com