Таг: рибокрадци

Охрид СОС: Ова не е чудовиштето од Лох Нес, туку рибокрадци...

Невладината организација Охрид СОС, со фотографија илустрира како се одвива рибокрадство во Охридско Езеро:

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com