Таг: ригиопиано

Еве како изгледаше хотелот Rigopiano пред да се урне лавина врз...

Пескара е едно од туристичките места во Италија кои се полни и во лето и во зима. Во хотелот Rigopiano  туристичката сезона се одвива...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com