Таг: ристо

“ЛАВИРИНТ” нова книга од Ристо Лазаров

Издателството "Везилка 2011" ја објави новата, 32-ра поетска книга "Лавиринт". Како и последните десетина книги на овој автор, и оваа содржи 50 песни, седум...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com