Таг: родено

Се породила во својот автомобил пред вратите на Клиника

Млада жена која добила породилни болки не успеала да стаса до Клиниката за гинекологија во Клинички центар во Скопје, туку своето дете го родила...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com