Таг: родна куќа

Заев: Конески ги запиша најубавите стихови во слава на македонскиот национален...

Премиерот Заев, заедно со министерката за култура Ирена Стефоска и градоначалниците на  општините Прилеп и Долнени, Илија Јованоски и Џемил Ќамили денеска...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com