Таг: родова застапеност

Само 4 жени на министерска функција од 19 министри и потпретседатели...

Во новата Влада од 19 министри СДСМ на свој предлог има 11 од коишто 8 се министри со ресор плус 3...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com