Таг: Саздов

Интервју со Мартин “Saksa” Саздов по TI6

Легендата на интернационалниот е-спорт! Нашиот и единствен вицешампион на The International 6. Интервјуто со Мартин "Saksa" Саздов за GGTVMK Извор: GGTVMK

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com