Таг: салиери од пробиштип

Куновска: Салиери од Пробиштип е измеќар и бесрамник

  ,,Вадо Јовановски, Салиери од Пробиштип, е измеќар и бесрамник кој не сака да се сети дека неговиот Никола Груевски, криумчарски, противзаконито, тајно и за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com