Таг: Самоилова тврдина

Митаноски: Играорците од Косово-етно или ,,политички фолклористи“?

П Новинарот и публицист, Веле Митаноски, кој живее во Охрид, вчера на неговиот ФБ профил, за оние кои добро го...

Пет години забрана за влез во Македонија за Косовецот што постави...

Играорецот Ѓерг Прекоцај (50) од Косово, а со место на живеење во Лозана, Швајцарија, кој чера постави албанското...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com