Таг: санација

Жителите нетрпеливи бараат брза санација на мостот на Вардар кај Демир...

Реконструкцијата на оштетениот мост на Вардар кај Војшанци внесува нервоза кај околното население Многу нервоза,повеќе километри и дополнтелни трошоци ги чинат жителите на демиркапиското...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com