Таг: санирање

Започна процедура за санирање на штетите од пожарот во Глобал

Со цел брза и координирана акција за обнова на Глобал во Струмица, денеска е формирано Координативно тело во кое членуваат претставници...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com