Таг: свр велес

На 41 година од Ковид 19 почина Игор Ангеловски, поранешен началник...

Од Ковид 19 почина Игор Ангеловски - Гиле (41), поранешен припадник на т.н. единица ,,Биди Тигар", формирана во втората половина на 2001...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com