Таг: св. Климент Охридски

Св. Клименте, не проштевај им!

Пишува: проф.д-р Катерина Тодороска Денес ти е денот, голем, важен, ден единствен. Оти е твој,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com