Таг: сек

Елек Штрауб и Андраш Балог ќе платат казна од 250.000 и...

Американската Комисија за хартии од вредност  SEC , соопшти дека двајцата поранешни раководители во Маџар Телеком Елек Штрауб и Андраш Балог се согласиле да платат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com