Таг: сергеј трифунович

Претстава со Сергеј Трифуновиќ симната од програма на фестивал од политички...

Тома Трифуновиќ, татко на популарниот глумец, Сергеј Трифуновиќ, поднесе оставка од местото Уметнички директор на драмскиот фестивал во Алексинац во соседна Србија. Тој е...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com