Таг: серијал македонија

Серијалот ,,Македонија“ за кој ,,Јадран филм“ добил 4,6 милиони евра буџетски...

Агенцијата за филм на Република Македонија денеска пред министрите во Владата на РМ ја презентираше информацијата во врска со проект - играна серија „Македонија“....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com