Таг: сеукинува

Министерство за култура ќе ја укине финансиската поддршка за домашната музичка...

Министерството за култура  започна  процес на подготовка на Предлог на закон за престанување на важењето на Законот за поддршка на домашната музичка продукција.   Според ова...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com