Таг: се затвора

Заради недостиг од персонал колабира болницата ,,8-ми септември“

Болницата ,,8-ми септември“ денеска затвори две одделенија и тоа Пулмологија со ендокринологија и Општа и ургентана медицина. Одделенеијата се затвораат заради недостиг на медицински...

Се затвора казиното Трамп Таџ Махал

Казиното во сопственост на милијардерот и претседателски кандидат Доналд Трамп-Казино Таџ Махал, денеска и официјално ќе биде затворено. Осмото светско чудо, како што го нарекуваше...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com