Таг: се изјасни

Обвинетиот Томислав Лазаров од ВМРО ДПМНЕ длабоко се кае и ...

Еден од обвинетите во судскиот процес ,, Нарачани шамари за Жарновски“ , тогашниот координатор на советничка група на ВМРО ДПМНЕ во општина Центар, Томислав...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com