Таг: се иоградуваат

Новинари од весниците на МПМ се оградуваат од кампањата за поддршка...

  ,, Јас поддршка не му давам ниту на Сеад Кочан, ниту на неговата телевизија, а за ова што се појави на насловните страници новинарите...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com