Таг: Силва

Филиповиќ – Силва на 29 декември

Хрватот Мирко Филиповиќ потврди дека влегува во рингот со Вандерлеј Силва од Бразил на 29 декември. По победата против Кореанецот Мајунг, Филиповиќ го предизвика...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com