Таг: силекс

Детали како Трансмет и Силекс се стекнале противправно со 17 милиони...

СЈО ќе побара притвор за сопствениците на ,,Трансмет“ Сеад Кочан и на ,,Силекс“ Неметали СТ ДООЕЛ  за фалсификување документи заради учество на тендер од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com