Таг: ситни отпадоци

И засаденото цвеќе во корпата за отпадоци не ги спречува да...

Приказната на скопјанката Билјана Митрикеска ја отсликува сета немоќ на одговорните пред неодговорните жители на овој град.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com