Таг: складирање

Владата даде рок од 7 дена за целосна организација на прифаќање,...

На предлог на Министерството за здравство, Владата ја разгледа и усвои Информацијата за  вакцинацијата против КОВИД-19, и ги задолжи Министерството за внатрешни...

Целосно е подготвена инфраструктурата за транспорт и чување на ковид-вакцините

Подготвена е инфраструктурата за чување и дистрибуција на вакцината против Ковид 19. ,,Денеска посетив дел од економските оператори...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com