Таг: скопје 52 случаи

Најново:76 регистрирани од КОВИД 19 изминатото деноноќие

Министерство за здравство ги испрати најновите податоци за заразени од КОВИД 19 изминатото деноноќие, вклучувајќи ги и резултатите кои се чекаа од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com