Таг: слободан милошевиќ

Почина познатиот багерист од 5-то октомвриската револуција против Милошевиќ во Србија

Љубисав Ѓокиќ, познат во Србија како Џо багеристот, почина на 77 години. Тој беше симбол на настаните од 5...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com